KNHS Indoorkampioenschap springen op 20, 21, 27 en 28 maart vervalt

Naar aanleiding van de persconferentie vanmiddag door premier Mark Rutte, volksgezondheidminister Bruno Bruins en het RIVM, waarin geadviseerd wordt geen bijeenkomsten te houden met meer dan 100 personen, annuleert de KNHS tot in elk geval 31 maart alle activiteiten op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Ook bijeenkomsten met minder dan 100 personen. De KNHS wil bijdragen aan het indammen van het coronavirus en verdere verspreiding van het virus voorkomen.

Het KNHS Indoorkampioenschap Springen op 20, 21, 27 en 28 maart vervalt. Het kampioenschap vindt ook geen doorgang op een andere datum. We zijn ons ervan bewust dat we hiermee veel ruiters en hun fans teleurstellen, maar we stellen de gezondheid van onze ruiters en bezoekers voorop. Daarnaast willen we ook niet bijdragen aan verdere verspreiding van het coronavirus. 

Het reeds voldane inschrijfgeld wordt teruggestort aan de deelnemers. 

We zullen de nadere berichtgeving over het coronavirus nauwgezet blijven volgen en via onze website iedereen op de hoogte houden over verdere ontwikkelingen.

Laten we hopen dat het aantal besmettingen door alle maatregelen snel afneemt zodat we snel weer volop kunnen genieten van onze prachtige sport.

Geplaatst op: