Stalling en overnachting

Heb jij je geselecteerd voor deelname aan de KNHS Indoorkampioenschappen? Van harte gefeliciteerd! Misschien wil je tijdens de wedstrijd je paard op of in de omgeving van het KNHS-centrum stallen en/of zelf blijven slapen. Er zijn diverse mogelijkheden.

Op het KNHS-centrum
Onderaan de pagina kun je online een reserveringsaanvraag doen voor een stal op het KNHS-centrum. In dat formulier kun je ook aangeven of je zelf wilt blijven slapen en op welke wijze. Overnachten kan in één van de slaapzalen of met een een tent of caravan. Let op: zijn er meer aanvragen dan stallen, dan worden de stallen toegewezen op basis van de starttijd van de rubriek en de reistijd van de deelnemer. Tien dagen voor het evenement is de definitieve indeling bekend. Staat de datum van je kampioenschap niet meer in het formulier? Neem dan via mail contact op met eventmanagement@knhs.nl

In de omgeving van het KNHS-centrum
Ook in de directe omgeving van het KNHS-centrum zijn diverse overnachtings- en stallingsmogelijkheden. Deze lijst met hotels en stallen kun je als PDF downloaden.

Stalaanvraag KNHS Indoorkampioenschappen 2017

Kies de wedstrijddag (één per paard of pony). Staat de datum van je kampioenschap niet meer in het formulier? Neem dan via mail contact op met eventmanagement@knhs.nl.


Je relatienummer staat op je (digitale) startpas en in MijnKNHS.nl
Naar dit e-mail adres wordt je bevestiging gestuurd!

Over je paard of pony


Je verblijf op het KNHS-centrum

Vertel ons wanneer je wilt komen en wat je nodig hebt.

Op welke dag kom je aan?
Hoe laat denk je aan te komen?
Tot wanneer blijf je?
Tot hoe laat denk je te blijven?
Kosten eigen tent / caravan / camper zijn € 8,50 plus € 5 p.p. voor gebruik sanitair. Overnachting op de slaapzaal kost €13 p.p.