Voor deelnemers

In de aanloop naar het kampioenschap vind je hier steeds meer informatie over je deelname aan de Indoorkampioenschappen.

Stalling en overnachting

Wil je je paard tijdens de wedstrijd op het KNHS-centrum stallen, vraag dan vanaf 6 februari 2017 een stal aan. Er zijn ook mogelijkheden in de omgeving voor zowel jou als je paard.

Omroepformulieren

Help ons om jou op een leuke manier aan het publiek voor te stellen tijdens je deelname aan de KNHS Indoorkampioenschappen. Dat kan door het omroepformulier in te vullen.

Vraagprogramma en kampioensreglementen

De bepalingen voor deelname aan de kampioenschappen staan in het kampioenschapsreglement. In het vraagprogramma staat vervolgens hoe de rubrieken worden verreden. 

 

Hoe selecteer ik me voor de Indoorkampioenschappen?

Lijkt het je geweldig om mee te doen aan de KNHS Indoorkampioenschappen? Lees hoe de selectieprocedure werkt en waar je met vragen terecht kunt.

Veelgestelde vragen over je deelname

Als je mee wilt doen aan de kampioenschappen, dan heb je vast vragen. Er zijn immers best wat regels die je moet kennen. We helpen je op weg met deze FAQ's!

Verdeelsleutels - Hoeveel combinaties mogen meedoen?

In de verdeelsleutel staat hoeveel combinaties er van de regiokampioenschappen naar de KNHS Indoorkampioenschappen mogen.